Skip to content
  • Proqitchen
  • +32(0)15 29 35 35
  • info@proqitchen.be
  • Over Airquality Group
  • Contact
  • Video’s
  • Nieuws
Stock
Garland
  • Home
  • Modellen
    • Xpress Grill – XPE 12
    • Xpress Grill – XPE24
    • Xpress Grill – XPE 36
    • Xpress Grill – XPG 12
    • Xpress Grill – XPG 24
    • Xpress Grill – XPG 36

Home / Nieuws / BASIC FOOD SAFETY AND HOW TO INSTILL IT IN THE COMPANY CULTURE

BASIC FOOD SAFETY AND HOW TO INSTILL IT IN THE COMPANY CULTURE

Henny Penny  |   5 november 2018

 

Download our Food Safety rules to make sure you’ll lay the foundation for a safe restaurant environment.

Waarom Proqitchen

  • Compleet aanbod kwaliteitstoestellen
  • Exclusieve kwaliteitsmerken
  • Deskundig advies op maat
  • Eigen plaatsings- en onderhoudsdienst
  • 24/24 service voor herstellingen

BEL ONS VOOR MEER INFO

+32 (0)15 29 35 35

Kom inspiratie opdoen in onze demokeuken te duffel openingsuren

Producten

  • XPE12
  • XPE24

Algemeen

  • Downloads

Over ons

  • Nieuws
  • Over Airquality Group
  • Privacy cookie beleid
  • Contact

Contact

  • Airquality NV
  • BTW: (BE)
    0437.656.377A.
    Stocletlaan 206
  • B-2570 Duffel
  • T +32 (0)15 29 35 35
  • F +32 (0)15 32 17 92
  • info@airquality.be
Airquality © 2020 | Alle rechten voorbehouden
Volg ons op

Cookies

Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren. Lees onze privacy & cookie policy.